COBB Grill
0Item(s)

Din indkøbskurv er tom

Product was successfully added to your shopping cart.

Historien bag succesen

Cobb grillen er en unik opfindelse, der har sine rødder i Sydafrika. Den blev oprindelig udvikler af en ingeniør, som var hyret af regeringen til at finde en løsning på, hvordan befolkningen i landsbyerne kunne tilberede mad uden at risikere at antænde hytten eller i værste fald hele landsbyen.

Derved kom opfindelsen af et genialt produkt, som ikke bliver varm udenpå, bruger minimalt med brændstof og som griller uden flammer og røg.

Siden da er Cobb blevet udvikler og moderniseret løbende, men princippet er stadig det samme. Cobb har verden over modtager stor anerkendelse og et væld af priser og flotte placeringer i tests.

1950 1990 1998 2000

NÅR UDELIV OG ÆSTETIK GÅR OP I EN HØJERE ENHED

Cobb grillen er konstrueret på en måde, hvor der er en lille isoleret varmekilde i midten omgivet af en tyk isoleret skål. Derfor kan man flytte rundt på Cobb grillen, selv om den er 280-300°C indeni. Det betyder, at du kan placere grillen direkte på bordet, så hver person kan passe sit eget kød.

Der er lagt stor vægt på detaljer og design. Cobb grillen vejer kun få kg og er derfor let at transportere i den praktiske bæretaske. Cobb grillen er lavet i børstet rustfrit stål. Cobb grillen er udviklet på en måde, der gør, at grillning er røgfri. Samtidig udnyttes varmen optimalt.