COBB Grill
0Item(s)

Din indkøbskurv er tom

Product was successfully added to your shopping cart.

Pizza

2 personer30 min

Ingredienser

Dej

  • 500 g hvedemel
  • 1 pakke tørgær
  • 1 spsk brunt sukker
  • 1 tsk fuld salt
  • Lidt olivenolie
  • 250-300 ml vand eller mælk

Til pizza sauce

  • Flåede tomater
  • Oregano, basilikum, rosmarin eller en pizzakrydderi mix
  • Salt og peber
  • Chilikrydderi efter ønske
  • Revet ost efter valg, f.eks. emmentaler, gouda eller mozzarella

Til fyld

  • Dine yndlings pizza toppings
  • Eksempler på pizza toppings:
  • Blot ost – Magaritha
  • Tomat, mozarella og efter endt bagning pyntes med frisk basilikum
  • Salami, løg og oliven
  • Chiliost, gedeost, jalapenos (i lage)

Stegetid

  • 6-8 min

Grillmetode

  • Bage

Hardware

  • Cobb grill
  • Cobb pande
  • Cobb skærebræt
  • Kagerulle

Brændstof

  • Varmen fra en Cobble Stone

Fremgangsmåde

Dej:

Alle ingredienserne til dejen kommes i en skål og dejen
æltes godt igennem. Dejen skal have en rimelig fast
konsistens
Man kan lade dejen hæve varmt eller koldt. Hvis man
lader den hæve varmt rækker ca. 40-60 Minutter.
Lader man derimod dejen hæve koldt i flere timer
bliver resultatet en mere markant smag og en dej som
er kraftigere.

Sauce:

Flåede Tomater med krydderier, smag til med peber og
salt. Chili og hvidløg kan tilføjes efter smag.
Tænd en Cobble Stone, lad denne blive klar (det er den,
når der ikke længere kommer røg) Sæt nu panden på
din Cobb grill. Læg låget på lad det hele blive varmt i ca.
5 minutter
Rul nu dejen ud – skal være så tynd som muligt, pensl
nu tomat saucen over dejen, drys osten over og slut af
med dine yndlings toppings.
Læg nu pizzaen på panden (ingen skarpe genstande)
og grill med låg godt 6-8 minutter
Dejen bliver fantastisk (som en stenovn pizza),
osten smelter – bliver dog ikke brun

Vigtigt:
Dejen skal være tynd og der skal ikke være
for meget fyld på ellers risikerer du at dejen brænder
på inden osten er smeltet! Men prøv dig frem,
resultatet bliver super lækkert!