COBB Grill
0Item(s)

Din indkøbskurv er tom

Product was successfully added to your shopping cart.

Sprøde kyllingelår i wok

2 personer45 min

Ingredienser

  • 8-12 kyllingelår (underlår)
  • Ca. 750g olie eller palmin
  • 5 æg
  • 3-4 spiseskefulde ketchup
  • 1 teskefuld salt
  • 1 teskefuld peber
  • Tabasco eller anden stærk sauce – efter smag
  • Mel
  • Cornflakes – skal bruges til at panere med

Stegetid

  • 8-10 minutter på begge sider
  • Ønskede kernetemperatur 80° C

Grillmetode

  • Friturestegning

Hardware

  • Cobb grill
  • Cobb wok
  • Grilltang

Brændstof

  • Varmen fra en Cobble Stone eller 10-12 briketter

Fremgangsmåde

Fjern huden fra underlåret (se billede)

Skub kødet ned (se billede)

Mix peber, sals, ketchup og Tabasco

Knus cornflakes’ene

Vend først underlårene i melet

Derefter vendes de i sammenpisket æg

Til slut vendes de i conflakes’ene, indtil de er tykt paneret

Tænd en Cobble Stone

Når Cobble Stonen er klar (dvs. ikke ryger længere), stil wokken med olien/palminen på grillen. Det tager ca. 10-15 minutter inden olien/fedtet nærmest „sprøjter“

Nu lægges kyllingeunderlårene ned i olien/fedtet og disse frituresteges mellem ca. 8-10 minutter på hver side (hvis det er koldt udenfor kan dette tage 10-15 minutter)

Tag underlårene op med grilltangen, læg dem evt. kort på noget køkkenrulle og server dem varme.

 

Tilbehør:

Grillede grønsager eller pommes fritter, en grøn salat og en kold øl.

 

Yderligere ideer:

Denne opskrift laves med kyllingebryst eller kalkunkød i stedet

Læg det færdige kød (kyllingebryst eller kalkunkød) sammen med salat, tomat, remolade eller burgerdressing i en burgerbolle – og wupti har du en lækker Cobb burger.