COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

Cobb Premier+

Art.-Nr. 400

Hurtigt overblik

Ikoner

Premier+ er det nyeste medlem af COBB-familien. Den er bygget op omkring de velkendte COBB-principper, men har fået tilført en masse plusser i form af nye og forbedrede egenskaber.

Alt PREMIER-tilbehør passer også til PREMIER+. Men herudover har vi til Premier+ designet et nyt låg, som giver mere luftindtag og bedre cirkulation, så grillens kernetemperatur kan blive op til 70 grader varmere end i vores øvrige briket-griller.

Grillen kommer med låg, ny Premier+ griddle samt stegeriste

Vi har bl.a. forbedret håndtaget, så det både er nemmere at arbejde med og koldere at røre ved. Og så har Premier+ fået en inderskål med aftageligt brændkammer, som gør rengøring af grillen nemmere. Med grillen følger desuden en stegerist med høj kant, så kødet bliver, hvor det skal.

Ligesom de øvrige COBB-griller er Premier+ også nem at tage med på tur. Den vejer nemlig kun 4,2 kilo, og så passer den i praktiske Premier-taske.

Detaljer

Cobb grillen er konstrueret på en måde, hvor der er en lille isoleret varmekilde i midten omgivet af en tyk isoleret skål. Derfor kan man flytte rundt på Cobb grillen, selv om den er 280-300°C indeni. Der er lagt stor vægt på detaljer og design. Cobb grillen vejer kun få kg og er derfor let at transportere i den praktiske bæretaske (tilbehør).

Cobb grillen er lavet i børstet rustfrit stål.

Cobb grillen er udviklet på en måde, der gør, at grillning er røgfri. Samtidig udnyttes varmen optimalt, og det er derfor kun nødvendigt at bruge få almindelige briketter/en Cobb briket for at tilberede et måltid.

Yderligere information

Article nr. 400
På lager Ja
Kapacitet 5 personer
Vægt 4,2 kg
Højde 35 cm