COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

COBB Griller reservedele

Vælg din COBB-model herunder for at se, hvilke reservedele der passer til den. Selv om COBB-grillen er fremstillet i kvalitetsmaterialer, som er kendetegnet ved stor slidstyrke og lang levetid, kan det ved jævnligt brug af grillen på et tidspunkt blive nødvendigt med udskiftning af enkeltdele. Det er heldigvis noget, som både er nemt at skaffe og skifte! Her i kategorien kan du bl.a. finde gummifødder, plader og gasregulatorer og meget mere til din COBB-grill.

Køb reservedele online hos Alaska her

Reservedele

Sorter faldende

   

4 Item(s)

 1. COBB Premier + / Air Reservedele

  Her kan du finde dine Reservedele til enten vores Premier + eller Premier Air Model
 2. COBB Premier Gas Reservedele

  Da PREMIER GAS har samme størrelse som PREMIER EASY TO GO, passer alt PREMIER-tilbehør til begge modeller – og også flere af reservedelene passer til både gas- og kul-modellen.

  COBB PREMIER GAS anvender gasdåser med butan/propan-blanding og med gevind, og du kan købe gasdåser herinde på webshoppen, ligesom du også finder bl.a. gasregulatorer samt base, inderskål og ben, der er udviklet specielt til gasmodellen.

  Køb reservedele online til "Cobb Premier Gas" hos Alaska

 3. COBB Supreme reservedele

  Vores sværvægter-model COBB SUPREME har 80 pct. mere kapacitet end PREMIER-modellerne og er modsat de andre modeller oval. Det betyder også, at reservedele, der passer til de to PREMIER-modeller, ikke kan bruges til din SUPREME-grill. Det er derfor vigtigt, at du vælger de rigtige reservedele til din model.

  Herunder finder du en række komponenter til din COBB SUPREME, fx håndtag til låget, hvis de gamle trænger til en udskiftning eller nye gummiføder og afstandsstykker til basen.

 4. Cobb Premier Easy to go reservedele

  Selv om den super handy PREMIER EASY TO GO næsten ingenting vejer og fylder, kan du stadigvæk finde masser af tilbehør og reservedele til din grill.

  Her i webshoppen kan du bl.a. finde en ny base til din EASY TO GO, og hvis gummifødderne, der sikrer, at basen står fast, er ved at være udtjente, er der også råd for det: De kan nemlig nemt udskiftes, og du kan selvfølgelig også købe dem lige her.

  Køb reservedele online til "Cobb Premier Easy to go" hos Alaska

Sorter faldende

   

4 Item(s)