COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

Cobb Supreme Deluxe 2.0

Art.-Nr. 600-1

Hurtigt overblik

Ikoner

Ny Cobb grill i str. Large. Supremen har 80 % mere kapacitet end Premier grillen. Den er konstrueret efter samme princip som Premier grillen og  besidder dermed alle de gode egenskaber som du allerede kender fra Premier grillen og så er den oval – så det er stadig en bordgrill selvom der her er tale om en grill som sagtens kan lave mad til når der er gæster på besøg.

Samtidig kan Supremen stadig tages under armen hvis man skal på tur - den vejer nemlig kun 6,9 kg. Grillpladen har dim: 48X34 cm.

Detaljer

Cobb grillen er konstrueret på en måde, hvor der er en lille isoleret varmekilde i midten omgivet af en tyk isoleret skål. Derfor kan man flytte rundt på Cobb grillen, selv om den er 280-300°C indeni. Der er lagt stor vægt på detaljer og design. Cobb grillen vejer kun få kg og er derfor let at transportere i den praktiske bæretaske (tilbehør).

Cobb grillen er lavet i børstet rustfrit stål.

Cobb grillen er udviklet på en måde, der gør, at grillning er røgfri. Samtidig udnyttes varmen optimalt, og det er derfor kun nødvendigt at bruge få almindelige briketter/en Cobb briket for at tilberede et måltid.

Yderligere information

Article nr. 600-1
På lager Nej
Kapacitet 8 personer
Vægt 6,9 kg
Højde 36,0 cm