COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

COBB Griller

Er du til traditionel grill med kul – eller er du mere til gas? Uanset hvilken metode du foretrækker, har vi en grill til dig. Vi har endda også en, der er stor nok til, at du kan invitere naboerne på grillmad. Uanset hvilken model du vælger, får du en grill, som er både sikker, transportabel og giver en effektiv udnyttelse af varmen, så tilberedningstiden forkortes. Smagen? Det er helt op til dig!

COBB griller

Sorter stigende

   

6 Item(s)

 1. Cobb Premier Gas Deluxe

  Ikoner

  Cobb Roaster+ med ekstra tyk aluminium og højere ribber medfølger

  Grill ca. 3 timer på en enkelt gasdåse.

  Kan bruge alt Premier tilbehør

  Tilbehør gasflaske

  Regulatorsæt med varenummer 64. Modellen er super økonomisk og kan grille ca. 3 timer på blot en enkelt gasdåse.

  Bruges med gasdåser med butan/propan blanding og med gevind.

  Har samme størrelse som Premier grillen - altså kan du bruge alt Premier tilbehøret til denne model.

  Kan også anvendes sammen med almindelig gasflaske hvis du køber Regulatorsæt med varenummer 64.

 2. Cobb Premier+

  Ikoner

  Premier+ er det nyeste medlem af COBB-familien. Den er bygget op omkring de velkendte COBB-principper, men har fået tilført en masse plusser i form af nye og forbedrede egenskaber.

  Alt PREMIER-tilbehør passer også til PREMIER+. Men herudover har vi til Premier+ designet et nyt låg, som giver mere luftindtag og bedre cirkulation, så grillens kernetemperatur kan blive op til 70 grader varmere end i vores øvrige briket-griller.

  Grillen kommer med låg, ny Premier+ griddle samt stegeriste

  Vi har bl.a. forbedret håndtaget, så det både er nemmere at arbejde med og koldere at røre ved. Og så har Premier+ fået en inderskål med aftageligt brændkammer, som gør rengøring af grillen nemmere. Med grillen følger desuden en stegerist med høj kant, så kødet bliver, hvor det skal.

  Ligesom de øvrige COBB-griller er Premier+ også nem at tage med på tur. Den vejer nemlig kun 4,2 kilo, og så passer den i praktiske Premier-taske.

 3. Cobb Premier Air

  Takket være dens unikke konstruktion, som lader dig regulere temperatur og luftcirkulation, er Premier AIR den perfekte makker til langtidsstegning eller røgning.

  Som navnet antyder, udmærker Premier AIRgrillen sig ved et forbedret luft-flow med mulighed for at tilpasse temperaturen til landtidsstegning.

  Premier AIR’s kernetemperatur kan ligesom i Premier+ blive op til 70 grader varmere end vores øvrige briketmodeller. Selvfølgelig uden at blive varm udenpå.

 4. Cobb Premier Easy to go

  Ikoner

  Handy model – vejer kun 3,5 kg og er kun 17,5 cm høj. Grillen er klar på få min ved brug af Cobb’s egne briketter og kan sagtens lave mad til op til 6 personer.

  Grillpladen til denne model er med non stick belægning og er perfekt til grillning af pølser, steaks, koteletter osv.

  I inderskålen kan du tilberede kartofler og grøntsager samtidig med du griller på grillpladen – så selvom grillen er lille har den en stor kapacitet.

  Ønsker du også at kunne Ryge, langtidsstege, bage og koge kan du til enhver tid udvide din Easy to go grill til et udekøkken ved at tilkøbe låg og div. Tilbehør.

 5. COBB Compact

  Ikoner

  Vores mest kompakte model i rustfri stål. Med en COBB Compact kan du tilberede mad til hele familien – så lad ikke størrelsen narre dig. Du kan både langtidsstege, koge, bage, stege og ryge kød, grøntsager og brød. Cobb Compact kan bruges sammen med alt tilbehøret der også passer til Easy to go, Premier+ og Premier AIR.

  Cobb Compact har en lav vægt på 3,4 kg og med sine blot 14,5 cm i højden, er den nem at have med sig i tasken.

 6. Cobb Supreme

  Ikoner

  Ny Cobb grill i str. Large. Supremen har 80 % mere kapacitet end Premier grillen. Den er konstrueret efter samme princip som Premier grillen og  besidder dermed alle de gode egenskaber som du allerede kender fra Premier grillen og så er den oval – så det er stadig en bordgrill selvom der her er tale om en grill som sagtens kan lave mad til når der er gæster på besøg.

  Samtidig kan Supremen stadig tages under armen hvis man skal på tur - den vejer nemlig kun 6,9 kg. Grillpladen har dim: 48X34 cm.

Sorter stigende

   

6 Item(s)