COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

COBB Griller

Er du til traditionel grill med kul – eller er du mere til gas? Uanset hvilken metode du foretrækker, har vi en grill til dig. Vi har endda også en, der er stor nok til, at du kan invitere naboerne på grillmad. Uanset hvilken model du vælger, får du en grill, som er både sikker, transportabel og giver en effektiv udnyttelse af varmen, så tilberedningstiden forkortes. Smagen? Det er helt op til dig!

COBB griller

Sorter stigende

   

3 Item(s)

 1. Cobb Premier Gas Deluxe

  Ikoner

  Cobb Roaster+ med ekstra tyk aluminium og højere ribber medfølger

  Grill ca. 3 timer på en enkelt gasdåse.

  Kan bruge alt Premier tilbehør

  Tilbehør gasflaske

  Regulatorsæt med varenummer 64. Modellen er super økonomisk og kan grille ca. 3 timer på blot en enkelt gasdåse.

  Bruges med gasdåser med butan/propan blanding og med gevind.

  Har samme størrelse som Premier grillen - altså kan du bruge alt Premier tilbehøret til denne model.

  Kan også anvendes sammen med almindelig gasflaske hvis du køber Regulatorsæt med varenummer 64.

 2. Cobb Premier+

  Ikoner

  Premier+ er det nyeste medlem af COBB-familien. Den er bygget op omkring de velkendte COBB-principper, men har fået tilført en masse plusser i form af nye og forbedrede egenskaber.

  Alt PREMIER-tilbehør passer også til PREMIER+. Men herudover har vi til Premier+ designet et nyt låg, som giver mere luftindtag og bedre cirkulation, så grillens kernetemperatur kan blive op til 70 grader varmere end i vores øvrige briket-griller.

  Grillen kommer med låg, ny Premier+ griddle samt stegeriste

  Vi har bl.a. forbedret håndtaget, så det både er nemmere at arbejde med og koldere at røre ved. Og så har Premier+ fået en inderskål med aftageligt brændkammer, som gør rengøring af grillen nemmere. Med grillen følger desuden en stegerist med høj kant, så kødet bliver, hvor det skal.

  Ligesom de øvrige COBB-griller er Premier+ også nem at tage med på tur. Den vejer nemlig kun 4,2 kilo, og så passer den i praktiske Premier-taske.

 3. Cobb Supreme

  Ikoner

  Ny Cobb grill i str. Large. Supremen har 80 % mere kapacitet end Premier grillen. Den er konstrueret efter samme princip som Premier grillen og  besidder dermed alle de gode egenskaber som du allerede kender fra Premier grillen og så er den oval – så det er stadig en bordgrill selvom der her er tale om en grill som sagtens kan lave mad til når der er gæster på besøg.

  Samtidig kan Supremen stadig tages under armen hvis man skal på tur - den vejer nemlig kun 6,9 kg. Grillpladen har dim: 48X34 cm.

Sorter stigende

   

3 Item(s)