Fri fragt på ordrer over 500 DKK
Bestil og vi leverer inden for 2-3 hverdage
COBB Grill
0Item(s)

Din indkøbskurv er tom

Product was successfully added to your shopping cart.

NYHED 2018: PREMIER+

Har du set den nyeste grill i COBB-familien? Den hedder Premier+ og er bygget op omkring de velkendte COBB-principper – men har fået tilført en masse plusser i form af nye og forbedrede egenskaber.

Med Premier+ bliver det endnu nemmere at tilberede lækker mad i en fart og på farten. Til den nye grill har vi bl.a. designet et helt nyt låg, som giver mere luftindtag og bedre cirkulation, så grillens kernetemperatur kan blive op til 70 grader varmere end i vores øvrige briket-griller.

Af andre plusser kan nævnes, at den nye grill har fået en inderskål med aftageligt brændkammer, som gør rengøringen meget nemmere. Og ikke nok med det: Når du køber en Premier+, får du en stegerist med høj kant med i pakken, så kødet bliver, hvor det skal.

NY ROASTER MED HØJERE RIBBER

COBB Premier grillroaster er ideel, når der skal grilles bøffer, schnitzler eller koteletter. Og nu har vi gjort den endnu bedre! Den nye roaster er udført i tykkere aluminium, så varmen fordeles bedre og holder endnu længere. Samtidig har vi gjort ribberne højere, så dit kød får flotte og mere markerede stegestreger.

Grillroasteren er selvfølgelig belagt med "slip let"-materiale, som gør både stegningen og den efterfølgende rengøring betydeligt lettere.