COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

HISTORIEN BAG SUCCESEN

Cobb-grillen er en unik opfindelse, som har sine rødder i Sydafrika. Den blev oprindeligt udviklet af en ingeniør, som var blevet hyret af regeringen til at finde en løsning på, hvordan befolkningen i landsbyerne kunne tilberede mad uden at risikere at sætte ild til deres hytte eller i værste fald hele landsbyen.

Resultatet af ingeniørens arbejde var opfindelsen af et genialt produkt, som ikke bliver varmt på ydersiden, bruger et minimum af brændsel og griller uden flammer og røg.

Siden da er Cobb-grillen løbende blevet videreudviklet og opdateret, men princippet er stadigvæk det samme. Cobb har nydt stor anerkendelse verden over og modtaget en række priser og flotte placeringer i tests.

1950 1990 1998 2000

NÅR UDENDØRSHYGGE OG ÆSTETIK GÅR OP I EN HØJERE ENHED

Cobb-grillen er konstrueret med en lille isoleret varmekilde i midten, som er omgivet af en tyk isoleret skål. Det er denne konstruktion, der gør det mulig at flytte rundt på grillen, selv om temperaturen indeni er 280- 300 °C – og betyder, at du kan grille røgfrit, samtidig med at varmen udnyttes optimalt. Du kan tilmed placere grillen direkte på bordet, så alle kan holde øje med deres eget stykke kød.

I udviklingen af Cobb-grillen er der lagt stor vægt på detaljer og design. Det har resulteret i en grill, der hverken fylder eller vejer ret meget og derfor er nem at transportere i den praktiske Cobb-taske.

Alle Cobb-griller er fremstillet i børstet rustfrit stål.