Ingredienser
Stegetid
Grillmetode
Hardware
Brændstof
Hak hvidløg og ingefær fint.
Hæld olivenolie på panden og vend hvidløg og ingefær heri.
Tilføj resten af ingredienserne, og lad marinaden fordampe en smule
til den får lidt konsistens.
Skær store terninger på andebrystet – Det er vigtigt
ikke at skære ned i selve kødet.
Læg nu andebrystet i marinaden, og lad det trække 6-12 timer i
køleskabet – det er vigtigt at vende kødet flere gange.
Antænd 10-12 briketter eller en Cobble Stone (god idé at dele denne i
to stykker fra start).
Sæt nu panden på din Cobb grill og lad den varme op i ca. 5-7 minutter.
Kom olivenolie på panden og steg andenbrystet godt på begge sider.
Andenbrystet skal grilles indirekte ved lav temperatur – fjern derfor
halvdelen af briketterne og lad 4-5 stk. være tilbage. Bruges Cobble
Stonen fjernes den ene halvdel fra briketkurven.
Pak nu andenbrystet ind i folie og læg pakken på stegeristen.
Stik Cobb termometeret ind det tykkeste sted.
Andenbrystet bliver på stegeristen, indtil den ønskede kerntemperatur
er opnået.
Lad endelig kødet trække i 10 minutter, efter det er taget af grillen.
Tilbehør
Feldsalat med æblestykker og revet gulerødder i vinaigrette olie
Frisk baguette
Vores tip
På denne måde kan du grille store tykke oksesteaks eller svinemørbrad
på Cobb griddlen eller Cobb panden.