Ingredienser
Lakseburger
Sauce
Røsti
Dekoration
Stegetid
Grillmetode
Hardware
Brændstof
Røsti:
Kartoflerne skrælles og rives.
Løgene skæres i meget små tern eller rives ligeledes.
Kartoflerne og løgene lægges i en meget fin si ca. 10 min. for at overflødig væske kan løbe igennem.
Derefter røres et æg og kartoffelmel i og der smages til med krydderierne.
Sauce:
Mandarinerne hakkes fint.
Alle Ingredienserne blandes, smages til og stilles i køleskabet eller et køligt sted.
Lakseburger:
Løgene skæres meget fint
Laksen skæres i små tern
Kiksene smuldres
Riv lime skallen
Alt blandes i en skål til en masse
Smag til med dild, salt & peber
Sæt det hele ca. 15 min. i køleskabet
Der tændes en Cobble Stone i Premieren
Når briketten er klar læg så panden på og lad denne varme op ca. 5-6 min. uden låg
I mellemtiden formes 2-3 burgere af laksemassen
Røsti lægges på panden og stege nu 6 min. på hver side
Røsti vendes, Lakseburgerne kommes på panden
Lakseburgerne vendes efter ca. 3 min.
Efter yderligere 3 min. er burgerne og røstiene færdige
Stegetiden kan forlænges en smule alt afhængigt af temperaturen udenfor!
Røstiene pensles med saucen og salat efter valg
Lakseburgeren lægges på røstien
Færdig!