Ingredienser:
Lammeburger:
Tomatsalsa:
Hardware
Brændstof
Lammeburger
Alle krydderierne blandes med det hakkede hvidløg, denne blanding røres sammen med farsen og der formes burgerbøffer af ca. 200 grams portioner
En Cobble Stone tændes og lad griddle panden være på i cirka 8 minutter uden låg. Burgerbøfferne skal grilles i cirka 8 minutter på hver side indtil den ønskede kernetemperatur opnås ( 60 grader C, hvis den ønskes rosa og 70 grader C, hvis den ønskes gennemstegt)
Tomatsalsa
Start med at tænde Cobble Stonen og stil gryden på briketkurven, så den bliver varmet op. Hæld lidt olie i gryden og tilsæt det finthakkede hvidløg, men bare et kort sekund, da det hurtigt bliver branket for hårdt. Tilsæt tomatpuréen og lad det simre et par minutter og tilføj derefter tomaterne, salt, peber og spidskommen og smag til med de andre krydderier efter behov. Lad det hele koge videre i 5 minutter. Kan serveres kold eller lun.
Nu er du klar til at samle din lammeburger: Læg salsa på den nederste del af en lun burgerbolle, derefter lidt salat og så den lækre bøf. Lidt mere af tomatsalsaen og så den øverste del af bollen.
God appetit