Ingredienser
Dej
Til pizza sauce
Til fyld
Stegetid
Grillmetode
Hardware
Brændstof
Dej:
Alle ingredienserne til dejen kommes i en skål og dejen
æltes godt igennem. Dejen skal have en rimelig fast
konsistens
Man kan lade dejen hæve varmt eller koldt. Hvis man
lader den hæve varmt rækker ca. 40-60 Minutter.
Lader man derimod dejen hæve koldt i flere timer
bliver resultatet en mere markant smag og en dej som
er kraftigere.
Sauce:
Flåede Tomater med krydderier, smag til med peber og
salt. Chili og hvidløg kan tilføjes efter smag.
Tænd en Cobble Stone, lad denne blive klar (det er den,
når der ikke længere kommer røg) Sæt nu panden på
din Cobb grill. Læg låget på lad det hele blive varmt i ca.
5 minutter
Rul nu dejen ud – skal være så tynd som muligt, pensl
nu tomat saucen over dejen, drys osten over og slut af
med dine yndlings toppings.
Læg nu pizzaen på panden (ingen skarpe genstande)
og grill med låg godt 6-8 minutter
Dejen bliver fantastisk (som en stenovn pizza),
osten smelter – bliver dog ikke brun
Vigtigt:
Dejen skal være tynd og der skal ikke være
for meget fyld på ellers risikerer du at dejen brænder
på inden osten er smeltet! Men prøv dig frem,
resultatet bliver super lækkert!