Ingredienser
Stegetid
Grillmetode
Hardware
Brændstof
Fjern huden fra underlåret (se billede)
Skub kødet ned (se billede)
Mix peber, sals, ketchup og Tabasco
Knus cornflakes’ene
Vend først underlårene i melet
Derefter vendes de i sammenpisket æg
Til slut vendes de i conflakes’ene, indtil de er tykt paneret
Tænd en Cobble Stone
Når Cobble Stonen er klar (dvs. ikke ryger længere), stil wokken med olien/palminen på grillen. Det tager ca. 10-15 minutter inden olien/fedtet nærmest „sprøjter“
Nu lægges kyllingeunderlårene ned i olien/fedtet og disse frituresteges mellem ca. 8-10 minutter på hver side (hvis det er koldt udenfor kan dette tage 10-15 minutter)
Tag underlårene op med grilltangen, læg dem evt. kort på noget køkkenrulle og server dem varme.
Tilbehør:
Grillede grønsager eller pommes fritter, en grøn salat og en kold øl.
Yderligere ideer:
Denne opskrift laves med kyllingebryst eller kalkunkød i stedet
Læg det færdige kød (kyllingebryst eller kalkunkød) sammen med salat, tomat, remolade eller burgerdressing i en burgerbolle – og wupti har du en lækker Cobb burger.