Ingredienser:
Som I kan se, er der rigelig plads til hele 2 stege på Supremen. Vi har taget en roastbeef og en svinekam (nakke) á 2,2 kg. I kan lægge to stege på á max hhv. 3 kilo. 6 kg kød ved ca. 300 gr per person giver 20 mætte gæster. Mere plads og energisparende kan I ikke grille.
Roastbeef
Svinekam
Stegetid
Hardware
Brændstof
Roastbeef:
Pensl med olivenolie (tyndt lag)
Strø peber og rosmarin på
Pak nu stegen i husholdningsfilm og lad stegen ligge 12-24 timer
i køleskabet og trække
Saltet skal først på stegen lige inden den skal grilles
Svinekam:
Der skal et ordentlig lag krydderimix på stegen
Pakkes i husholdningsfilm og lægges ligeledes 12-24 timer i
køleskabet for at trække
Cobb supremen ”tændes“, alt efter kvalitet og temperaturen
udendørs skal I bruge mellem 14-18 briketter.
Hvis I ønsker at servere stegene kolde – som vist her – kan I lægge stegene på samtidig. Roastbeefen skal i dette tilfælde tages af stegeristen før (se temperaturen).
Hvis I ønsker at servere stegene varme, så lægger I blot roast- beefen på en time senere – så passer det med stegetiden.
Grill stegene indtil den ønskede temperatur er nået.
Stegen skal min. ligge indpakket og hvile i 20 min.
Serveres med f.eks.:
Frisk tomat/løg salat
Friske chiliringe
Grillet lækkert brød