Ingredienser
Bruschetta med feta og grillet squash
Grillede tigerrejer
Grillede grønne asparges med chilli mayo
Blinis med laks
Stegetid
Grillmetode
Hardware
Brændstof
Bruschetta med feta og grillet squash:
Vask og skræl squash i tynde skiver, grill skiverne på risten ved høj varme i ca 1/2 minut på hver side.
Bland 250 g puk feta med 3 spsk ristede solsikkekerner
4 skiver flütes – grilles på risten til de er let sprøde på begge sider
Du kan forberede fyldet til bruschetta i god tid, de skal serveres kolde.
Grillede tigerrejer:
Bland olien med de øvrige ingredienser og hæld det over rejerne. Lad det trække indtil brug.
Lige inden servering grilles rejerne på spyddet et par minutter på hver side, ved høj varme.
Grillede grønne asparges med chilli mayo.
Skær bunden af de grønne asparges og kog dem i 1 min.
Grill dem ca 1 1/2 minut på hver side.
Pisk æggeblommerne med æblecidereddike og kom olien ved lidt ad gangen. Pisk til mayonaisen har den ønskede konsistens. Rør chili, paprika, presset hvidløg og cayennepeber i mayonaisen og smag til med salt og peber.
Blinis med laks.
Lun mælken, og opløs gæren deri. Tilsæt æggeblomme, mælk og kærnemælk og sigt melet i blandingen. Lad det hæve i ca 30 min.
Pisk hviden stiv, og vend den i den færdig hævede dej.
Blinis opskriften giver ca 12-15 blinis, gem evt dem der er tilovers, og lun dem til morgenmad dagen derpå. De smager også skønt med sirup.
Blinis skal serveres kolde, så de kan med fordel forberedes først på dagen.
Steg dem på Cobb grillens pande ved lav varme til de er gyldne på begge sider.
Anrettes som på billedet.