Ingredienser
Stegetid
Grillmetode
Hardware
Brændstof
Hvidløg og ingefær hakkes eller presses.
Sød chili saucen, rommen, hvidløget og ingefæren røres sammen til en marinade.
Rejerne pilles og den sorte tarm fjernes.
Rejerne kommes i en frysepose sammen med marinaden, sørg for at alle rejerne bliver godt vendt i denne. Lad så rejerne ligge et stykke tid i køleskabet og trække i marinaden.
Tag nu rejerne ud af posen og lad dem dryppe af. Efterfølgende sættes en enkelt eller flere rejer på et træspyd.
Tænd nu op for en Cobble Stone eller 10-12 briketter. Læg nu roaster pladen på og lad denne varme godt op 4-5 minutter.
Spyddene grilles nu 90-120 sekunder på hver side til de
får en rød farve.
De bliver hurtigt for tørre, hvis de grilles for længe.
Tip:
Rejerne er helt fantastiske til:
– Tilbehør til en salat eller en saftig steak
– En let forret
– Som del af en finger food menu