Ingredienser
Fond
Suppe
Ragout
Kartoffel-selleri-mos
Stegetid
Grillmetode
Hardware
Brændstof
Fond:
Gulerod, knoldselleri og løg skæres i små terninger og svitses sammen med vildandeskroget og lårene i sautérpanden (wok). Urter, salt og peber tilsættes sammen med vandet.
Fonden koges i min. 20 minutter. Tilsæt evt. mere vand undervejs.
Herefter sies fonden.
Suppe:
Fonden tilsættes tomatpure, smages til med salt og peber. Til sidst tilsættes frisk løvstikke og rejer. Suppen pyntes med cremefraice og lidt timian.
Server evt. brød til suppen.
Vildtragout:
Grøntsagerne skæres i små tern og svitses i sautérpanden (wok). Vildandebrysterne tilsættes sammen med fonden og rødvinen. Lad det hele simre i ca. 10 minutter.
Tilsæt fløden og ribsgelen og lad det simre videre i ca. 10 min.
Kartoffel/selleri mos:
Kartoflerne og sellerien koges møre og moses sammen med smør. Smag til med salt og peber.
Retten anrettes med druer, tyttebær og rødbeder.