COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

Tilbehør til COBB Griller

En COBB-grill er ikke bare en grill – med det rette tilbehør er det ingen underdrivelse at kalde den for verdens mindste og mest effektive udekøkken. Blandt det originale COBB-tilbehør finder du både forskellige remedier, der gør tilberedningen nemmere og får maden til at smage endnu bedre, og praktisk udstyr, som gør det nemt både at rengøre og transportere din grill.

Tilbehør

Sorter faldende

   

Items 11 to 20 of 30 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Cobb Premier Folie inderskål

  Praktisk folie inderskål som letter rengøringen og gør det nemt at lave mad i inderskålen. Indeholder 6 stk
 2. Cobb Premier Pizzasten

  Praktisk Pizzasten som sikre en sprød pizzabund, når du laver pizza på din Cobb Grill. Brug Pizzastenen i din stegerist, så opnår du det bedste resultat.
 3. Cobb Premier taske

  Tasken gør det let at transportere og opbevare din Cobb. Passer til Compact, Premier og Easy to go
 4. Cobb Taske - Premier Gas

  Funktionel grå taske, som gør det let at transportere og opbevare din COBB. Den er lavet så COBB grillen og al tilbehør kan være i den på samme tid. Passer kun til COBB Premier Gas Grillerne
 5. Cobb Taske - Premier +

  Funktionel grå taske som gør det let at transportere og opbevare din COBB. Den er lavet så COBB grillen og al tilbehør kan være i den på samme tid.
 6. Cobb Supreme/Premier Gas Taske

  Tasken gør det let at transportere og opbevare din Cobb. Passer til Cobb Supreme Passer til Cobb Gas
 7. Cobble Stone

  Med Cobble Stone får du en hurtig og sikker optænding samt en jævnt fordelt varme under hele tilberedningen. Det har aldrig været nemmere at tænde op; Forbered middagen, og tænd først for Cobb grillen, når du er klar til at grille. Cobble Stone er klar til brug efter kun to minutter. Efter et par minutter tid brænder Cobble Stone jævnt over hele fladen. Brændetiden er helt op til 2,5 timer. Pakken indeholder 6 Cobble Stone briketter, som hver er pakket i en lufttæt pose. Samlet vægt: 2,7 kg.
 8. Premier gas grydeinsats

  Grydeinsats til Premier gas, så kan du bruge gasgrillen som kogeblus med plads til en stor gryde.
 9. Cobb Stegetermometer

  Stegetermometeret i rustfrit stål sikrer dig den optimale tilberedningstid. Du kan læse på stege termometeret, hvor lang tid de forskellige kødvarer skal have på grillen. Placer stegetermometeret i kødet og følg med i, hvor høj temperaturen er i midten af kødet. Det er vigtigt at kødet er stegt efter de retningslinjer, der er for den givne kødtype. Stikkes gennem hullerne i låget og ned i kødet - så du ikke skal løfte låget for at tjekke dit kød.
Sorter faldende

   

Items 11 to 20 of 30 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3