COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

Tilbehør til COBB Griller

En COBB-grill er ikke bare en grill – med det rette tilbehør er det ingen underdrivelse at kalde den for verdens mindste og mest effektive udekøkken. Blandt det originale COBB-tilbehør finder du både forskellige remedier, der gør tilberedningen nemmere og får maden til at smage endnu bedre, og praktisk udstyr, som gør det nemt både at rengøre og transportere din grill.

Tilbehør

Sorter faldende

   

Items 1 to 10 of 20 total

 1. 1
 2. 2
 1. Cobb Premier pande

  Cobb panden er fremstillet af højkvalitets rustfri stål med indkapslet aluminiumsbund, som sikrer en ensartet varmefordeling. For at sikre, at din stegeoplevelse bliver bedre og meget nemmere, er indersiden af panden behandlet med et non-stickoverflade. Man må ikke bruge hårde rensemidler til rengøring af overfladen, og brugen af skarpe køkkenredskaber skal også undgås. Vaskes i sæbevand med en svamp eller en klud. Stegepanden må aldrig efterlades på grillen, når madlavningen er overstået. Steg bacon og spejlæg. Eller hvad med pizza eller pandekager, når du er på legepladsen eller kælkebakken. Her får du endnu flere muligheder for at udfolde dig på Cobb.
 2. Cobb Premier Stegerist

  Bruges med låget til indirekte stegning af større stykker kød samt marineret kød. Nu med høj kant så kødet ikke falder ud.
 3. Cobb Premier Sauterpande

  Cobb Sauterpanden er fremstillet af højkvalitets rustfri stål med indkapslet aluminiumsbund, som sikrer en ensartet varmefordeling. Vaskes i sæbevand med en svamp eller en klud. Wokgryden må aldrig efterlades på grillen, når madlavningen er overstået. Med wokgryden har du mulighed for at stå i det fri og lave sammenkogte retter. Find krydderurter og ingredienser i haven eller på turen og lav årstidens wok-mad. Du kan med fordel tilføje et par ekstra briketter for at øge varmen.
 4. Cobb Griddle +

  Ny udgave af den originale COBB grillroaster i tykkere aluminium og med højere ribber for mere markerede streger på dit kød. Aluminiummet sikrer en høj varme og optimal varmefordeling, og det har fået en non stick-overflade, så kødet ikke sidder fast, og så den efterfølgende rengøring er meget lettere.

  Roasteren er designet, så overskydende fedtstof fra stegningen løber ned i en rende, hvilket minimerer risikoen for udvikling af røg og flammer.

 5. Cobb Premier Bageform

  Handy bageform med "non-stick" belægning til bagning af lækkert brød - opskrift medfølger. Perfekt måde at udnytte "rest" varmen fra grillen. Bageformen kan også anvendes i almindelig ovn. Ø 22 cm.
 6. Cobb Premier Skærebræt

  Lavet af bambus som er et både hygiejnisk og miljøvenligt materiale. Låget fra grillen passer i renden - så kan du bruge til som serveringsfad og samtidig holde maden varm. Ø33,5
 7. Cobb Premier Lågforhøjer med kylligholder


  Så er der plads til endnu større stykker kød samt "øl-dåse". Stil den på bordet efter endt grillning med grillpladen/roasteren/panden eller wokken ovenpå, så holdes maden varm og du har en bordskåner.
  Leveres nu incl kyllingholder.
 8. Grillplade

  Grillpladen kan bruges både til at grille, stege og bage på. Overskydende fedt og olie løber via grillpladen ned i renden, hvorfor røg og flammer undgås.
 9. Cobb Premier Folie inderskål

  Praktisk folie inderskål som letter rengøringen og gør det nemt at lave mad i inderskålen. Indeholder 6 stk
Sorter faldende

   

Items 1 to 10 of 20 total

 1. 1
 2. 2