COBB Denmark
Indkøbskurv 0
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Liquid error (snippets/header-menu-drawer line 267): Could not find asset snippets/mega-menu-customer.liquid
COBB Denmark
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Indkøbskurv 0

Søg i vores butik

COBB Denmark
Indkøbskurv 0
Populære søgninger:
Compact Pro Pro Black Premier Air
Opskrifter

CHORIZO CARBONARA PASTA

Mar 28, 2025
CHORIZO CARBONARA PASTA

CHORIZO CARBONARA PASTA

 

En klassisk carbonara er lavet med pancetta eller bacon, men hvorfor ikke tilføje lidt variation og prøve denne chorizo-version? Den har en fantastisk røget smag og en uventet chili note. Hvad skal man ikke lide?

 

35 MIN.

 

INGREDIENSER:

 

{TIL 2-3 SERVERINGER}

1 chorizopølse, finthakket (ca. 225 g)

300 g linguini

salt og peber

2 æg, pisket

1 kvist rosmarin, blade plukket

½ kop (ca. 70 g) revet parmesanost plus ekstra til servering

 

FORBEREDELSE:

 

1. Tænd en Cobbles Stones og lad den brænde i 5 minutter.

2. Placer wokken på din COBB, dæk med låg og forvarm i 5 minutter.

3. Steg chorizoen, til den er sprød, fjern derefter pølsen og dens olie og stil den til side.

4. Tør wokken af ​​med køkkenrulle og fyld den to tredjedele op med vand, tilsæt rigeligt salt og bring det i kog. Kog linguinien al dente, og dræn derefter lidt kogevand i en kop).

5. Pisk æg, rosmarin og ost til det er godt blandet.

6. Kom de kogte nudler tilbage i wokken. Tilsæt æg- og osteblandingen, den sprøde chorizo ​​og olien.

7. Rør pastaen og vend med saucen, indtil blandingen begynder at tykne (tilsæt noget af det reserverede kogevand, hvis det ser tørt ud).

8. Krydr godt og server med ekstra parmesanost.

 

KOKKENS BEMÆRKNING: Til den klassiske version skal du blot erstatte chorizoen med 250 g hakket bacon eller pancetta.

Previous
CAPRESE RØRÆG
Next
FISKEKARRY MED KOKOSMÆLK

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Add note for seller
Estimate shipping rates
Your discount will show on checkout
Add a discount code
Subtotal 0,00 kr
Se Kurv

Nyhedsbrev

Kategorier

  • COBB® Grill
  • COBB® Grill Startpakke
  • COBB® Tilbehør
  • COBB® Reservedele
  • Sammenlign COBB®

Service

  • FAQ
  • Handelsbetingelser
  • Persondata
  • Manualer
  • Anmeldelser

Følg os

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
©2024 COBB Grill Denmark