COBB Denmark
Indkøbskurv 0
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Liquid error (snippets/header-menu-drawer line 267): Could not find asset snippets/mega-menu-customer.liquid
COBB Denmark
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Indkøbskurv 0

Søg i vores butik

COBB Denmark
Indkøbskurv 0
Populære søgninger:
Compact Pro Pro Black Premier Air
Opskrifter

FYLDTE PEBER FRA FRA COBBEN TIL HALLOWEEN

Mar 28, 2025
FYLDTE PEBER FRA FRA COBBEN TIL HALLOWEEN

FYLDTE PEBERFRA FRA COBBEN TIL HALLOWEEN

 

Giver 4-5 orange/gule peberfrugter

 

INGREDIENSER

500 g magert oksekød

1/2 mellemstor løg, finthakket

1/4 kop dåsetomater

1 tsk tomatpure

1/2 kop frosne ærter

2 kopper græskar, i tern

1 tsk cayennepeber (tilpas til ønsket krydrethed)

1 tsk stødt spidskommen

1 tsk salt (tilpas efter smag)

1 tsk kværnet sort peber

1 tsk brun farin

2 store fed hvidløg, hakket

olivenolie

smør

 

FORBEREDELSE

1) Skær ca. 1 centimeter af toppen af ​​hver peberfrugt, fjern frøene, og brug spidsen af ​​en skarp kniv til at skære øjne, næse og mund ud, så de ligner en Halloween jack-o'-lanterne. Stil peberfrugterne til side.

 

2) Tænd din CobbleStone og lad den brænde i 5 minutter eller indtil rygning stopper.

 

3) Placer wokken på COBB og varm op. Når det er varmt, tilsæt olie, løg og hvidløg og steg, indtil det er gennemsigtigt.

 

4) Tilsæt hakket kød og steg let. Tilsæt cayennepeber, spidskommen, salt og peber og kog i cirka 5-8 minutter.

 

5) Tilsæt tomater, tomatpure, sukker og ærter og dæk med låg. Når væsken er kogt væk, tages låget af og peberfrugterne fyldes med hakket kød (ca. ¾ af hver peberfrugt).

 

6) Tilsæt græskartern og 1/2 kop vand til den samme bradepande. Læg låg på og lad det simre, indtil græskarterningerne er bløde.

 

7) Tilsæt 1 spsk smør, salt og peber efter smag. Purér til det er blødt og luftigt og hæld det over hakket kød. Drys eventuelt med ost.

 

8) Fjern wokken og læg peberfrugterne på risten. Dæk til og lad peberfrugterne koge, indtil de er møre (ca. 25 minutter).

Previous
FISKEKARRY MED KOKOSMÆLK
Next
GRILLET FISK MED CITRON-HVIDLØGSSMØR OG FRISK BRØD

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Add note for seller
Estimate shipping rates
Your discount will show on checkout
Add a discount code
Subtotal 0,00 kr
Se Kurv

Nyhedsbrev

Kategorier

  • COBB® Grill
  • COBB® Grill Startpakke
  • COBB® Tilbehør
  • COBB® Reservedele
  • Sammenlign COBB®

Service

  • FAQ
  • Handelsbetingelser
  • Persondata
  • Manualer
  • Anmeldelser

Følg os

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
©2024 COBB Grill Denmark