GRILLET FISK MED CITRON-HVIDLØGSSMØR OG FRISK BRØD
INGREDIENSER:
{TIL 2-4 SERVERINGER}
1 hel lokal fisk, renset og renset
3 citroner, 1 i skiver og 2 i kvarte
1 bundt fladbladet persille
1 hvidløgsløg, knust
300 g smør
1 franskbrød
salt og sort peber
FORBEREDELSE: Forbered din Cobb Grill og tænd den med 1 CobbleStone [se Brændstof].
Placer aluminiumsgrillpladen og stegeristen på din Cobb-grill.
Fyld fiskehulen med 50 g grofthakket smør, citronskiven og lidt persille. Tilsæt et par knivspidser peber og salt. Bind fisken sammen, så fyldet ikke falder ud.
Læg fisken på stegeristen, læg den på aluminiumsgrillpladen og luk grillen med låg. Kog fisken i cirka 30 minutter. Efter ca.
10 minutter, når tilberedningen er halvt færdig, tilsættes smørret sammen med hvidløget i wokken. Fjern fisken på stegeristen og aluminiumsgrillpladen fra grillen og tilsæt derefter wokken – læg fisken (stadig på den indhegnede grillrist) i wokken.
Bemærk venligst, at Cobb Supreme ikke har en wok. Brug Supreme panden.
Luk låget igen i 10 minutter. Hvidløget vil stege smukt i smørret. Efter 10-15 minutter tages låget af og fisken tages op af wokken – den er klar til at spise. Fjern fisken fra benene og læg den direkte i hvidløgssmørret. Spis den direkte fra panden og nyd citron-hvidløgssmørret med frisk brød.
BRÆNDSTOF: Cobb Premier – 1 CobbleStone eller 10 briketter | Cobb Premier Gas – Medium til maksimal varme.