GRILLET MAJS MED PESTOSMØR
INGREDIENSER:
{SERVER 4-6}
4-6 majskolber
4 tsk basilikumpesto fra butikken eller hjemmelavet
200 g smør
1 rød chili (hvis du kan lide den krydret) salt og peber
FORBEREDELSE: Forbered din Cobb Grill og tænd den med 1 Cobble Stones eller Gas
Placer Griddle + og dæk med låg og lad den varme op i mindst 5 minutter. Lad smørret varme op til stuetemperatur og bland 4 spsk pesto med smørret – rør grundigt. Hvis du kan lide det lidt krydret, så tilsæt den hele røde chili, finthakket. Fjern låget og læg majsen på Griddle +. Vend den med få minutters mellemrum og grill den i cirka 15-20 minutter.
Server med strimler af pestosmør og rigeligt salt og peber.
BRÆNDSTOF: Cobb Premier – 1 CobbleStone eller 10 briketter | Cobb Premier Gas – Maksimal varme.