HUEVOS RANCHEROS – Mexicansk morgenmadsret
INGREDIENSER:
{TIL 6 PERSONER}
6 æg
2 dåser hakkede tomater
2 chilipeber, finthakket
2 fed hvidløg, knust
1 løg, finthakket
2 røde peberfrugter, udkernede og finthakket
1 kurv tomater, halveret
Olivenolie til madlavning
salt og peber
Brød eller tortillas til servering
FORBEREDELSE:
Forbered din Cobb Grill og tænd den med 1 CobbleStone [se Brændstof].
Læg wokken og låget på din Cobb-grill og lad den varme op i mindst 10 minutter. Tilsæt lidt olivenolie og steg løgene i 5 minutter med låget lukket. Fjern derefter låget, tilsæt hvidløg, peberfrugt og chili og steg i yderligere 10 minutter. Tilsæt dåser med hakkede tomater og babytomater og lad det simre i yderligere 10 minutter, indtil det er let reduceret og tyknet. Smag til med salt og sort peber.
Lav nogle huller i blandingen og knæk 6 æg i - prøv at gøre dette så hurtigt som muligt, så de alle koger i lige lang tid. Kog æggene i cirka 5-10 minutter, alt efter hvordan du kan lide dem. Sæt panden eller den perforerede bageplade på Cobben og læg låg på i 2 minutter.
Smør din toast og rist den på rist i et par minutter. Server den med toast til en krydret morgenmad eller brunch.
BRÆNDSTOF: Cobb Premier – 1 CobbleStone eller 10 briketter | Cobb Premier Gas – medium varme.