OKSEBURGER MED HURTIG KARAMALISEREDE LØG
INGREDIENSER:
{TIL 4 PERSONER}
[Til burgerfrikadellerne]
600 g hakket oksekød, helst ikke magert
1 løg, fint hakket
2 fed friske hvidløg, knust
2 tsk blandede krydderurter
1 æg
1 spsk olivenolie
1 spsk Worcestershire sauce
1 spsk dijonsennep
Salt og peber efter smag
Friske tomater
salat
agurker
4 friske burgerboller
[Hurtigt karamelliserede løg]
2 løg, i tynde skiver
30 g smør
2 spsk brun farin
2 spsk eddike
[burger sauce]
1 kop af din yndlings BBQ sauce
1 spsk brun farin
1 spsk eddike
2 spsk Worcestershire sauce
2 teskefulde Tabasco sauce
FORBEREDELSE: Forbered din Cobb Grill og tænd den med 1 CobbleStone [se Brændstof].
Læg wokken med låg på din Cobb-grill og lad den varme op i mindst 5 minutter. Bemærk venligst, at Cobb Supreme ikke har en wok. Brug panden på Supreme Grill.
Bland alle ingredienserne sammen for at skabe en duftende hakkebøf til burgerne. Del den i 4 lige store dele (eller 6 for mindre frikadeller) og form burgerne efter din smag. Bland alle ingredienserne til burgersaucen i en skål og stil til side.
[Løg] Smelt smør og steg løg med låg på i cirka 5 minutter, indtil de er gennemsigtige. Tilsæt sukker og eddike og lad det simre i yderligere 10-15 minutter, hvorved varmen reduceres en smule.
Udskift nu wokken med panden. Sæt låget på igen og lad gryden varme op i 5 minutter. Smør panden let og læg burgerfrikadellerne på den.
Vend burgerne og pensl med saucen – grill i cirka 5 minutter på hver side i medium. Efter tilberedning tages den af panden og den anden side børstes. Server din burger præcis som du kan lide den!
BRÆNDSTOF: 1 CobbleStone | Cobb Premier Gas – Medium til maksimal varme.