Krebseruller er en af de bedste sommerretter – en simpel og lækker ret, som alle vil nyde! Hvis der er én ret, der perfekt afspejler sommerens smag, er det helt sikkert krebseruller.
I typisk Cobb-grill-stil blev denne ret tilberedt på en båd til søs.
1. Fjern forsigtigt krebsehalerne fra hovedet.
2. Fjern afføringen, og skær halerne i halve for hurtig og nem tilberedning i Cobb-panden. Når panden på Cobb-panden er forvarmet, tilsættes lidt smør på panden, og halerne placeres i panden med kødsiden nedad. Steg i cirka et minut på hver side, indtil kødet er gennemstegt (oversteg ikke! Kødet skal stadig være pænt og gennemskinneligt).
3. Tag kødet ud af skallen, og skær det i små stykker.
4. Tilsæt en skvæt citron, salt, peber og hakket purløg. Bland forsigtigt, og tilsæt det til panden med lidt smør som det sidste touch. Dette tager kun cirka 30-45 sekunder. Når krebsene er kogt, tages de af Cobb-gryden, hældes i en skål og køles af, inden saucerne tilsættes.
5. Når krebseblandingen er afkølet, tilsættes lidt mayonnaise og et skvæt citronsaft. Skum kogesaften fra Cobb-gryden og vend den i blandingen.
6. Fordel dem med en ske på ristede og smurte boller og nyd.
Velbekomme!