Nem lammesteg til camping? En Cobb lammesteg er simpelthen uovertruffen.
Det skal du bruge: Enhver Cobb grillmodel, stegerist og Griddle+ (eller vores aluminiums grillplade som tilbehør.
Valgfrit: Lågforhøjer
Denne supernemme opskrift er hurtig at tilberede og vil garanteret imponere dine campingvenner!
Stegt lammekølle (lår eller skulder). Hvis lammekøllet er for langt til din Cobb, skal du skære enden af benet af, så det passer under låget.
Du kan også bruge lågforhøjeren til at stege et større stykke kød.
Salt, peber, hvidløg, olivenolie (rosmarin er en bonus)
Tilberedning:
Forvarm din Cobb grill. Tænd CobbleStone eller varm din Cobb gasgrill op på højeste effekt i 2 minutter. Når du bruger Cobblestone for første gang, skal du sørge for, at den er helt tændt og ikke længere ryger (2-5 minutter efter tænding), før du placerer mad på COBB grillen.
Placer Griddle+ (eller aluminiums grillpladen) og stegeristen på COBB.
Krydr dit lam, mens COBB'en forvarmes. Gnid det med en blanding af salt, peber, hvidløg, rosmarin og olivenolie. Placer det på stegeristen og læg låg på.
Gril lammet ved høj varme i 10 minutter, og skru derefter ned for varmen til lav-medium, hvis du bruger COBB-gasgrillen.
Efter 35 minutter åbnes låget, og lammet vendes. Steg i yderligere 35 minutter eller længere.
Steg i COBB'en i 1-2 timer, afhængigt af den ønskede stegegrad og stegens størrelse.
Efter tilberedning tages det af Cobb'en og lades hvile på bambusskærebrættet i 15 minutter, hvorefter det lægges låg på.
Efter hvile skæres det i skiver med en skarp kniv og serveres med senneps- eller myntesauce.
Nyd dit lækre stegte lam!