Alle elsker friturestegt mad, og COBB wokken er perfekt til det. Dette er en super hurtig og nem opskrift på lækre COBB Grill Fish Tacos.
Ingredienser:
Til paneret Fisk:
Friske Fiskefileter, skåret i mundrette Stykker
2,5 dl Mel
2 Sammenpiskede æg
2,5 dl Rasp (Panko eller Hjemmelavet)
1 Tsk Hvidløgspulver
1 Tsk Paprika
Salt og Peber efter smag
Vegetarolie til stegning
Til Tacos:
8 små mel- eller Majstortillas
Revet kål eller Salat
Hakkede Tomater
Skiver af Rødløg
Friske Korianderblade
Citronbåde
Forbered din COBB grill med wokken. Placer wokken på COBB'en og tilsæt nok vegetabilsk olie til at stege fiskestykkerne.
Forbered den panerede fisk. Vend fisken i mel, æg og krydrede rasp.
Når olien har nået den rette temperatur, tilsættes de panerede fiskestykker. Steg indtil de er gyldenbrune og sprøde. Efter stegning tages de stegte nuggets op og lægges på en tallerken beklædt med et stykke køkkenrulle for at absorbere overskydende olie.
Tip: Dæk wokken til mellem stegningerne, så olien kan vende tilbage til den rette temperatur til perfekt stegning.
Varm tortillaerne på COBB Griddle+ stegepanden eller stegepanden i 20 sekunder på hver side. Læg en skefuld tartarsauce på hver tortilla. Top med revet kål eller salat, hakkede tomater, skiveskåret rødløg og et par stykker af de panerede kingfish-nuggets.
Drys med frisk koriander eller basilikum og dryp med limesaft.
Velbekomme!