Ingredienser:
Til 4 personer
Til den asiatiske marinade:
2 fed frisk hvidløg (knust)
1 spsk ingefær, fintrevet
1 chili, hakket og uden kerner
1 spsk honning
1 nip citronsaft
1 kop sojasovs
Til ribbenene:
2 lammeribben
1 kop asiatisk marinade
Limefrugter til pynt
Forberedelse:
Til marinaden blandes alle ingredienserne i en stor skål og blandes godt.
Læg lammeribbenene i skålen, dæk til og lad dem marinere i køleskabet i et par timer eller natten over.
Forberedelse:
COBB Grill, tænd en CobbleStone og vent et par minutter, indtil den bliver grå. Hvis du ikke har CobbleStone ved hånden, så hav briketter klar. Placer aluminiums grillplade og låget på COBB-grillen, og lad det varme op i mindst 5 minutter.
Placer ribbenene på aluminiums grillpladen og luk låget.
Steg ribbenene i cirka 40 minutter til en time, og vend dem en eller to gange.
Når ribbenene er klistrede, karamelliserede og møre, tages de ud af COBB'en og serveres med friske limebåde.
TIP:
Vi anbefaler en lækker coleslaw eller ris som tilbehør til disse ribben.