Ingredienser
Til 4 personer
Til svinefileten:
1 spsk frisk salvie, finthakket
1 spsk olivenolie
600 g svinefilet
Salt og peber
10 skiver bacon
Til coleslawen:
2 kopper revet hvidkål eller ¼ hoved rødkål eller en blanding af begge dele
1 stor gulerod, revet
2 forårsløg, hakket
1 håndfuld persille, hakket
7 spsk mayonnaise
3,5 spsk af din yndlingsoliesalatdressing
2 tsk sukker
Salt og peber
Forberedelse:
Bland salvie og olivenolie i en lille skål.
Pensl svinefileten med olie og krydr med salt og peber.
Pak den krydrede filet ind i baconen i en spiralform fra top til bund.
Forbered din COBB, tænd en CobbleStone og vent et par minutter, indtil den bliver grå. Hvis du ikke har CobbleStone ved hånden, så hav dine briketter klar. Placer aluminiums grillpladen, stegeristen og låget på COBB'en, og lad det varme op i mindst 5 minutter.
Placer fileten på en stegerist, dæk til og steg i cirka 20 minutter, indtil den tykkeste del når en kernetemperatur på 62 grader.
Mens fileten steger, tilberedes coleslawen ved at blande kål, gulerødder og forårsløg i en stor skål.
I en separat skål blandes persille, mayonnaise, salatdressing, salt, peber og sukker.
Hæld dressingen over coleslawen, krydr med salt og peber, og sæt den til side indtil servering.
Når fileten er helt gennemstegt, tages den af stegeristen og lades hvile i mindst 5 minutter.
Skær fileten i store skiver og server med coleslaw.
TIP:
Svinefileten er klar til at spise, når den stadig er let lyserød indeni. Hvis du foretrækker den lidt mere gennemstegt, så steg den lidt længere, eller indtil den indre temperatur når 65 °C.