COBB Denmark
Indkøbskurv 0
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Liquid error (snippets/header-menu-drawer line 267): Could not find asset snippets/mega-menu-customer.liquid
COBB Denmark
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Indkøbskurv 0

Søg i vores butik

COBB Denmark
Indkøbskurv 0
Populære søgninger:
Compact Pro Pro Black Premier Air
Opskrifter

SVINEFILET PAKKET IND I BACON MED COLESLAW

by Katrin Wittig on May 19, 2025
SVINEFILET PAKKET IND I BACON MED COLESLAW

Ingredienser

Til 4 personer

Til svinefileten:

1 spsk frisk salvie, finthakket

1 spsk olivenolie

600 g svinefilet

Salt og peber

10 skiver bacon

 

Til coleslawen:

2 kopper revet hvidkål eller ¼ hoved rødkål eller en blanding af begge dele

1 stor gulerod, revet

2 forårsløg, hakket

1 håndfuld persille, hakket

7 spsk mayonnaise

3,5 spsk af din yndlingsoliesalatdressing

2 tsk sukker

Salt og peber

 

Forberedelse:

Bland salvie og olivenolie i en lille skål.

Pensl svinefileten med olie og krydr med salt og peber.

Pak den krydrede filet ind i baconen i en spiralform fra top til bund.

Forbered din COBB, tænd en CobbleStone og vent et par minutter, indtil den bliver grå. Hvis du ikke har CobbleStone ved hånden, så hav dine briketter klar. Placer aluminiums grillpladen, stegeristen og låget på COBB'en, og lad det varme op i mindst 5 minutter.

Placer fileten på en stegerist, dæk til og steg i cirka 20 minutter, indtil den tykkeste del når en kernetemperatur på 62 grader.

 Mens fileten steger, tilberedes coleslawen ved at blande kål, gulerødder og forårsløg i en stor skål.

I en separat skål blandes persille, mayonnaise, salatdressing, salt, peber og sukker.

Hæld dressingen over coleslawen, krydr med salt og peber, og sæt den til side indtil servering.

Når fileten er helt gennemstegt, tages den af stegeristen og lades hvile i mindst 5 minutter.

Skær fileten i store skiver og server med coleslaw.

 

TIP:

 Svinefileten er klar til at spise, når den stadig er let lyserød indeni. Hvis du foretrækker den lidt mere gennemstegt, så steg den lidt længere, eller indtil den indre temperatur når 65 °C.

 

Previous
ASIATISKE LAMMERIBBEN
Next
KRYDRET SOMMERFUGLELAM

Related Articles

Cobb Krebseruller

Cobb Krebseruller

Cobb Lammesteg

Cobb Lammesteg

COBB Fried Fish Tacos

COBB Fried Fish Tacos

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Add note for seller
Estimate shipping rates
Your discount will show on checkout
Add a discount code
Subtotal 0,00 kr
Se Kurv

Nyhedsbrev

Kategorier

  • COBB® Grill
  • COBB® Grill Startpakke
  • COBB® Tilbehør
  • COBB® Reservedele
  • Sammenlign COBB®

Service

  • FAQ
  • Handelsbetingelser
  • Persondata
  • Manualer
  • Anmeldelser

Følg os

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
©2024 COBB Grill Denmark