COBB Denmark
Indkøbskurv 0
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Liquid error (snippets/header-menu-drawer line 267): Could not find asset snippets/mega-menu-customer.liquid
COBB Denmark
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Indkøbskurv 0

Søg i vores butik

COBB Denmark
Indkøbskurv 0
Populære søgninger:
Compact Pro Pro Black Premier Air
Opskrifter

KRYDRET SOMMERFUGLELAM

by Katrin Wittig on May 19, 2025
KRYDRET SOMMERFUGLELAM

Ingredienser

6-10 portioner afhængigt af størrelsen

1 udbenet lammekølle

 

Krydderiblanding:

1 tsk spidskommen

1 tsk fennikelfrø

1 tsk garam masala

1 spsk paprika

2 spsk sumak

1 chili (krydret efter smag)

2 fed hvidløg

5 spsk olivenolie

2 rødløg

450 g rødvin til madlavning

220 g vand

2-3 kviste rosmarin

Fremgangsmåde

Skær lammekødet i de fedeste områder for at sikre jævn tilberedning (ca. 2,5 cm ned fra overfladen)

Hak chilien og knus hvidløget. Stød fennikelfrøene i en morter og bland dem derefter i en skål med chili, hvidløg, olivenolie og de tørre krydderier.

Gnid krydderiblandingen over hele lammekødet og sørg for, at det er jævnt dækket. Du kan tilberede med det samme, men det er bedst at marinere lammekødet i et par timer.

Forbered din COBB-grill, tænd en CobbleStone og vent et par minutter, indtil den er blevet grå. Eller, hvis du ikke har en CobbleStone ved hånden, så klargør dine briketter. Placer grillristen, stegeristen og låget på COBB-grillen, og lad det varme op i mindst 5 minutter.

Sådan laves saucen: Rengør din COBB-inderskål. Hak rødløgene i ottendedele og læg dem i inderskålen sammen med rødvin, vand og rosmarin, inden du lægger lammekødet ovenpå. Saucen laves under tilberedningstiden.

Placer lammekødet på stegeristen, og luk låget. Åbn ikke ofte. Efter 1 time og 30 minutter skal det være færdigt, indtil det er lige akkurat rosa for et gennemsnitligt udbenet lammekølle, men tjek efter en time, om det er din ønskede "tilberedningsgrad".

Når du tager lammekødet ud af COBB'en, hældes saucen forsigtigt i en kande (sørg for at holde bunden med et klæde, så du ikke brænder dig).

 

Serveringsforslag

Tilsæt nogle små auberginer langs siderne under hele tilberedningen. De passer smukt til lammekødet.

Previous
SVINEFILET PAKKET IND I BACON MED COLESLAW
Next
Røgede Svinekødspølser

Related Articles

Cobb Krebseruller

Cobb Krebseruller

Cobb Lammesteg

Cobb Lammesteg

COBB Fried Fish Tacos

COBB Fried Fish Tacos

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Add note for seller
Estimate shipping rates
Your discount will show on checkout
Add a discount code
Subtotal 0,00 kr
Se Kurv

Nyhedsbrev

Kategorier

  • COBB® Grill
  • COBB® Grill Startpakke
  • COBB® Tilbehør
  • COBB® Reservedele
  • Sammenlign COBB®

Service

  • FAQ
  • Handelsbetingelser
  • Persondata
  • Manualer
  • Anmeldelser

Følg os

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
©2024 COBB Grill Denmark