Den røgede smag af svinekødspølserne harmonerer perfekt med den krydrede smag af fuldkornssennepsmayonnaisen. Pølserne ryges på COBB-stegeristen, hvilket gør dem dejligt saftige indeni. Serveret med en klat cremet sennepsmayonnaise, vil denne ret glæde selv de mest kræsne.
Til 6 Personer
Ingredienser:
6-8 gode Svinekødspølser
1 Håndfuld Rygechips, udblødt i Vand
6 Hotdogboller
Smør
4 Spsk Fuldkornssennep
4 Spsk Mayonnaise
Forberedelse:
Forbered din Cobb og tænd den med en CobbleStone [se Brændstof].
Placer rygefliserne på brostenen/kullene. (Cobb Premier Gas: Pak træfliserne ind i aluminiumsfolie med hullerne på siden opad, og placer dem på gasflammen for at opnå samme effekt.) Placer den perforerede grillplade og stegeristen på Cobb. Læg pølserne ovenpå og dæk med låg. Røg i 15-20 minutter.
I mellemtiden blandes sennep og mayonnaise til en fuldkornssennepsmayonnaise. Skær rullerne på langs, smør dem, og top med pølser, mayonnaise og eventuelt topping. Velbekomme!
BRÆNDSTOF: Cobb Premier – 1 Cobbles Stones eller 10 briketter | Cobb Supreme – 1 Cobble Stones eller 10 briketter | Cobb Premier Gas – Mellem varme.