4-6 Personer
Ingredienser:
750 g Kyllingelår
400 g Hakkede Tomater på Dåse
2 Skalotteløg
6 Store fed hvidløg
4 Spsk Chipotle (eller mindre, hvis du ikke kan lide det stærkt)
2 Spsk Oregano
1 Spsk røget Paprika
2 Tsk Sukker
1/2 Tsk Salt
1 Tyrkisk Fladbrød
2 Forårsløg
2 Tomater
1/2 Agurk
1/8 Rødkål
Olivenolie
50 ml Vand
Tilberedning:
Tænd COBB-grillen med en halv CobbleStone.
Når CobbleStone er grå, placeres wokken på COBB-grillen. Forvarm med låg på i 5 minutter.
I mellemtiden hakkes skalotteløg og hvidløg fint.
Tilsæt lidt olivenolie til wokken og sauter skalotteløg, hvidløg og kyllingelår i 5 minutter.
Tilsæt derefter vand, hakkede tomater på dåse og krydderurter, og bland godt.
Sæt låg på COBB-grillen, og lad det simre i 30 minutter. Rør af og til. Tilsæt lidt vand efter behov. Fjern låget efter 30 minutter, og lad saucen tykne. Dette vil tage cirka 30 minutter, afhængigt af omstændighederne. Hak forårsløg, agurk, tomat og rødkål fint, og bland dem i en skål til en salat. Når kyllingen er gennemstegt, røres kyllingeblandingen, indtil kyllingen er revet i tynde strimler. Top sandwichene med pulled chicken og salat.
Velbekomme!