COBB Denmark
Indkøbskurv 0
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Liquid error (snippets/header-menu-drawer line 267): Could not find asset snippets/mega-menu-customer.liquid
COBB Denmark
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Indkøbskurv 0

Søg i vores butik

COBB Denmark
Indkøbskurv 0
Populære søgninger:
Compact Pro Pro Black Premier Air
Opskrifter

Kanelsnegle

by Katrin Wittig on Jun 06, 2025
Kanelsnegle

6-8 Portioner

Ingredienser:

Til dejen:

¾ Kop varm Mælk (helst sødmælk eller 2% mælk)

2 ¼ Tsk gær eller Næringsgær

¼ Kop Sukker

1 Æg plus 1 Æggeblomme, Stuetemperatur

¼ Kop usaltet Smør, smeltet

3 Kopper Mel, plus ekstra til at drysse med

¾ Tsk salt

 

Til Fyldet:

2/3 Kop brun farin

1 ½ Spsk stødt kanel

¼ Kop blødgjort usaltet smør

Til flødeostglasuren:

110-120 g blødgjort Flødeost

3 Spsk blødgjort usaltet Smør

¾ Kop Flormelis

½ Tsk Vaniljeekstrakt

 

Tilberedning:

Afhængigt af hvor du laver mad, skal ingredienserne til denne opskrift muligvis varmes op, før dejen hæver, og kanelsneglene bages.

Varm mælken op til ca. 43°C. Temperaturen skal være omtrent den samme som badevand. Hæld varm mælk i en skål og drys gær over. Tilsæt sukker, æg, æggeblomme og smeltet smør. Bland godt med et piskeris. Rør derefter mel og salt i med en træske, indtil der dannes en dej.

Drys dejen med lidt mel på arbejdsfladen og ælt den med hænderne i 8-10 minutter. Dejen skal danne en fin kugle og være let klistret. Hvis den er for klistret (dvs. klistrer til bordet), tilsættes 2 spiseskefulde mel mere.

Placer dejkuglen i en velsmurt skål, dæk med husholdningsfilm og et varmt håndklæde. Lad dejen hæve i 1 til 1,5 time, indtil den er fordoblet i størrelse. Hævetiden afhænger mere eller mindre af luftfugtigheden og udetemperaturen.

Når dejen er fordoblet i størrelse, overføres den til en velmeldrysset arbejdsflade og rulles ud til et rektangel på ca. 35 x 23 cm. Smør blødt smør over dejen, og efterlad en kant på 0,6 cm.

Bland brun farin og kanel i en lille skål. Drys blandingen over den smurte dej med hænderne, og vend den brune sukkerblanding ind i smørret.

Start fra den 23 cm lange side, rul dejen stramt sammen og læg den med sømmen nedad. Forsegl kanterne så godt du kan. Du skal muligvis skære ca. 2,5 cm af enderne, ellers bliver de ikke så fyldte med kanelsukker, som vi gerne vil.

Skær i 2,5 cm brede stykker med en savtakket kniv eller tandtråd. Du får 9 store stykker, men 8 passer normalt nemt i COBB-bagepladen.

Læg kanelsnurrene i den smurte bageplade (du kan også beklæde bagepladen med bagepapir, hvis der lækker fyld ud). Dæk med plastfolie og et varmt håndklæde, og lad det hæve igen i 30-45 minutter.

Tænd din CobbleStone, og lad den brænde i 5 minutter.

Fjern plastfolien og håndklædet, og placer bagepladen på risten og den perforerede stegepande på COBB'en.

Læg låg på kanelsnurrene, og bag dem i 20-25 minutter, eller indtil de er let gyldenbrune i kanterne. Bag dem lidt sjældnere for at holde midten blød. Vi ønsker, at de kun skal være let gyldenbrune. Husk, at der går varme tabt, hver gang du løfter låget for at tjekke kanelsnurrene, så det er bedst at holde øje med deres bagning gennem hullerne i låget, indtil du er sikker på, at de er færdige.

Lad snurerne køle af i 5-10 minutter, før du pynter med frosting (husk at tage dem af grillen, selv efter du har løftet låget).

Lav frostingen: Bland flødeost, smør, flormelis og vaniljeekstrakt i en skål. Pisk, indtil det er glat og luftigt. Fordel det på kanelsnurrene med en ske, og server straks. Velbekomme!

TIP: For at gøre flødeostfrostingen tyndere skal du blot tilsætte lidt mere mælk.

Previous
Oksegryde med belgisk Øl
Next
Pølse og æg

Related Articles

Cobb Krebseruller

Cobb Krebseruller

Cobb Lammesteg

Cobb Lammesteg

COBB Fried Fish Tacos

COBB Fried Fish Tacos

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Add note for seller
Estimate shipping rates
Your discount will show on checkout
Add a discount code
Subtotal 0,00 kr
Se Kurv

Nyhedsbrev

Kategorier

  • COBB® Grill
  • COBB® Grill Startpakke
  • COBB® Tilbehør
  • COBB® Reservedele
  • Sammenlign COBB®

Service

  • FAQ
  • Handelsbetingelser
  • Persondata
  • Manualer
  • Anmeldelser

Følg os

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
©2024 COBB Grill Denmark