2 Portioner
Ingredienser:
500 g Oksekødspølser med Hvidløg og Persille
2 Tsk ekstra Jomfruolivenolie
1 Brunt løg, halveret og tyndt skåret
1 Lille rød peberfrugt, finthakket
1 Tsk røget Paprika
½ Tsk Stødt Spidskommen
60 g Babyspinat
12 Briocheburgerboller
¾ Kop revet Cheddarost
12 Små æg (afhængigt af antallet af boller, du planlægger at lave)
Små friske bredbladede persilleblade til servering
Tomatchutney til servering
Tilberedning:
Tænd din CobbleStone og lad den brænde i 5 minutter.
Placer Cobb-wok'en indeni, dæk til og varm i 10 minutter.
Pres det hakkede kød fra pølserne ned i en skål. Smuldr kødet groft.
Varm olie op i en wok. Tilsæt det hakkede pølsekød. Steg i 5 minutter, og bræk det op med en træske, indtil det er gyldenbrunt.
Tilsæt løg og peberfrugt. Steg i 2 minutter, indtil det er blødt. Tilsæt paprika og spidskommen. Steg i 30 sekunder, indtil det dufter.
Tilsæt spinaten. Steg i 1 minut, indtil den er let visnet. Tag den af grillen.
Sæt Griddle+ tilbage på COBB-grillen efter at have fjernet wokken. Hold kødet varmt.
Skær 2 cm af toppen af hver bolle. Gem toppen. Efterlad en 1 cm kant rundt om kanten af hver bolle, og kassér eventuelle bløde rasp (se bemærkning).
Tryk bollebundene godt fast. Placer bolletoppene på Griddle+, indtil grillmærkerne er synlige i bunden. Fjern bolletoppene, når de er let ristede.
Smør 1/2 kop cheddarost på bollebundene. Fordel pølseblandingen ovenpå. Slå et æg ud i hver bolle. Bank let på hver bolle, så ægget kan stivne. Krydr med salt og peber. Drys med den resterende ost.
Placer stegeristen på Griddle+ på din COBB.
Placer bollerne på stegeristen, og dæk med låg. Bag i 18 til 20 minutter, eller indtil æggene lige akkurat er stivnede, og bollerne er gyldenbrune. Drys med persille og server med bolletoppene og tomatchutney.