COBB Denmark
Indkøbskurv 0
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Liquid error (snippets/header-menu-drawer line 267): Could not find asset snippets/mega-menu-customer.liquid
COBB Denmark
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Indkøbskurv 0

Søg i vores butik

COBB Denmark
Indkøbskurv 0
Populære søgninger:
Compact Pro Pro Black Premier Air
Opskrifter

Pølse og æg

by Katrin Wittig on Jun 06, 2025
Pølse og æg

2 Portioner

Ingredienser:

500 g Oksekødspølser med Hvidløg og Persille

2 Tsk ekstra Jomfruolivenolie

1 Brunt løg, halveret og tyndt skåret

1 Lille rød peberfrugt, finthakket

1 Tsk røget Paprika

½ Tsk Stødt Spidskommen

60 g Babyspinat

12 Briocheburgerboller

¾ Kop revet Cheddarost

12 Små æg (afhængigt af antallet af boller, du planlægger at lave)

Små friske bredbladede persilleblade til servering

Tomatchutney til servering

 

Tilberedning:

Tænd din CobbleStone og lad den brænde i 5 minutter.

Placer Cobb-wok'en indeni, dæk til og varm i 10 minutter.

 Pres det hakkede kød fra pølserne ned i en skål. Smuldr kødet groft.

 Varm olie op i en wok. Tilsæt det hakkede pølsekød. Steg i 5 minutter, og bræk det op med en træske, indtil det er gyldenbrunt.

 Tilsæt løg og peberfrugt. Steg i 2 minutter, indtil det er blødt. Tilsæt paprika og spidskommen. Steg i 30 sekunder, indtil det dufter.

Tilsæt spinaten. Steg i 1 minut, indtil den er let visnet. Tag den af grillen.

Sæt Griddle+ tilbage på COBB-grillen efter at have fjernet wokken. Hold kødet varmt.

Skær 2 cm af toppen af hver bolle. Gem toppen. Efterlad en 1 cm kant rundt om kanten af hver bolle, og kassér eventuelle bløde rasp (se bemærkning).

Tryk bollebundene godt fast. Placer bolletoppene på Griddle+, indtil grillmærkerne er synlige i bunden. Fjern bolletoppene, når de er let ristede.

Smør 1/2 kop cheddarost på bollebundene. Fordel pølseblandingen ovenpå. Slå et æg ud i hver bolle. Bank let på hver bolle, så ægget kan stivne. Krydr med salt og peber. Drys med den resterende ost.

Placer stegeristen på Griddle+ på din COBB.

Placer bollerne på stegeristen, og dæk med låg. Bag i 18 til 20 minutter, eller indtil æggene lige akkurat er stivnede, og bollerne er gyldenbrune. Drys med persille og server med bolletoppene og tomatchutney.

Previous
Kanelsnegle
Next
Kylling Shawarma fra Cobb

Related Articles

Cobb Krebseruller

Cobb Krebseruller

Cobb Lammesteg

Cobb Lammesteg

COBB Fried Fish Tacos

COBB Fried Fish Tacos

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Add note for seller
Estimate shipping rates
Your discount will show on checkout
Add a discount code
Subtotal 0,00 kr
Se Kurv

Nyhedsbrev

Kategorier

  • COBB® Grill
  • COBB® Grill Startpakke
  • COBB® Tilbehør
  • COBB® Reservedele
  • Sammenlign COBB®

Service

  • FAQ
  • Handelsbetingelser
  • Persondata
  • Manualer
  • Anmeldelser

Følg os

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
©2024 COBB Grill Denmark