COBB Denmark
Indkøbskurv 0
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Liquid error (snippets/header-menu-drawer line 267): Could not find asset snippets/mega-menu-customer.liquid
COBB Denmark
  • Forside
  • Produkter
    • COBB® Grill Startpakke
    • COBB® Grill
    • COBB® Tilbehør
    • Cobbles Stones
    • COBB® Reservedele
  • Om os
  • Inspiration
    • Blogs
    • Video
    • Opskrifter
  • Kontakt
Indkøbskurv 0

Søg i vores butik

COBB Denmark
Indkøbskurv 0
Populære søgninger:
Compact Pro Pro Black Premier Air
Opskrifter

Kylling Shawarma fra Cobb

by Katrin Wittig on Jun 06, 2025
Kylling Shawarma fra Cobb

Forkæl dig selv med denne saftige og lækre kylling shawarma wrap med orientalske smagsoplevelser, tilberedt på Cobb rotisserie.

4-5 Personer

 Ingredienser:

 Kyllingmarinade:

1 kg Udbenede Kyllingelår

1 Kop fuldfed Græsk Yoghurt

2 Fed Hvidløg, hakket

1 Spsk Stødt Spidskommen

1 Spsk Stødt Koriander

1 Spsk Stødt Kardemomme

1 Tsk røget Paprika

Saft af 1 Citron

Salt og Peber

 

Yoghurt Hvidløgssauce:

1 Kop Græsk Yoghurt

1 Fed Hvidløg, hakket

1/2 revet Agurk

1 Spsk Citronsaft

1 Spsk Olivenolie

Salt og Peber

 

5 Pitabrød

Hummus

Salatblade

Tomatskiver

Rødløgskiver

Revet ost

Jalapeños (valgfrit)

Sriracha

 Tilberedning:

1. For at marinere kyllingen, bland ingredienserne til marinaden i en skål. Tilsæt kyllingen og vend den godt med marinaden. Lad kyllingen marinere i mindst 2 timer, helst natten over.

 2. Bland ingredienserne godt i en skål til yoghurtsaucen. Dæk til og stil i køleskabet indtil den skal bruges.

 3. For at trække kyllingen på spyddet skal du placere den ene ende af spydgaffelen på spyddet. Sæt kyllingelårene ind et ad gangen, skiftevis 90 grader, for at holde rotisseriet i balance. Længere lår skal muligvis foldes for at forhindre, at de blafrer rundt, mens de roterer. Når hele kyllingen er på spyddet, skal du placere den anden spydgaffel ovenpå og trykke så fast som muligt ned for at holde kyllingen på plads. Sørg for, at kyllingen er placeret præcis i midten af spyddet for jævn tilberedning.

 4. For at tilberede kyllingen skal du samle din COBB Air- eller Gasgrill og Cobb Rotisserie med lågforhøjeren. Tænd en Cobblestone og lad den brænde i 5 minutter. Sæt lågforhøjeren på, sæt rotisseriet ind i hullerne, og tænd motoren. Luk låget, og lad din kylling tilberede i en time, eller indtil den indre temperatur når 75 grader Celsius.

5. Fjern forsigtigt kyllingelårene, skær dem i skiver og læg dem på en tallerken.

 Servering:

1. Tag et varmt pitabrød og smør det med hummus. Top med salat, tomater, rødløg, kylling, ost og jalapeños, hvis du bruger det.

2. Tilsæt en klat yoghurtsauce og sriracha, og fold derefter pitabrødet over.

 Velbekomme!

Previous
Pølse og æg
Next
Cobb Fiskesuppe

Related Articles

Cobb Krebseruller

Cobb Krebseruller

Cobb Lammesteg

Cobb Lammesteg

COBB Fried Fish Tacos

COBB Fried Fish Tacos

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Add note for seller
Estimate shipping rates
Your discount will show on checkout
Add a discount code
Subtotal 0,00 kr
Se Kurv

Nyhedsbrev

Kategorier

  • COBB® Grill
  • COBB® Grill Startpakke
  • COBB® Tilbehør
  • COBB® Reservedele
  • Sammenlign COBB®

Service

  • FAQ
  • Handelsbetingelser
  • Persondata
  • Manualer
  • Anmeldelser

Følg os

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
©2024 COBB Grill Denmark